Valná hromada oddílu 15.3.2024 v 19:00

Ahoj, dobrý den všem členům, příznivcům a podporovatelům kbelského hokeje.

Níže najdete pozvánku na Valnou hromadu našeho oddílu pozemního hokeje. Valná hromada v takovém rozsahu nebyla zvykem, ale musíme začít společně organizovat chod oddílu tak, jak to je běžné i v jiných podobných organizacích.

Pozvánka na valnou hromadu 2024

Jako stávající Výbor vás prosíme o co nejširší účast. Zúčastnit se se může opravdu každý z vás, komu záleží na současnosti a budoucnosti našeho oddílu s respektem k historii. Věříme, že se zúčastní opravdu mnoho z vás, proto jsme k tomu zajistili i dostatečně velký jednací sál, Školní jídelnu ZŠ.

Vše důležité je uvedeno v pozvánce. Valná hromada je avizována jako volební. Prosíme a žádáme každého z vás, zvažte svoji účast na vedení klubu. Pro úspěšnou budoucnost oddílu je nezbytné zapojení co největšího počtu z vás, a to jak ve vedení oddílu, tak i u jednotlivých projektů.

Stávající Výbor vznikl poněkud netradičně, dá se říci, že byl jmenován, nicméně chybí mu zvolení, právě takto širokým auditoriem, jako je Valná hromada. Jako pravidla pro fungování a organizaci oddílu použijeme připravené stanovy.

My, jakožto stávající Výbor, jsme měli plán ekonomické samostatnosti oddílu/klubu, při zachování členství v TJ SOKOL Kbely. Vzhledem k tomu, že se v průběhu prezentace tohoto záměru objevily i nesouhlasné hlasy a nepodařilo se vyjasnit si situaci a vztah s TJ SOKOL KBELY po realizaci tohoto kroku, rozhodli jsme se další realizaci tohoto postupu odložit. Rozhodující slovo pro další směřování oddílu bude mít právě Valná hromada.

Tedy ještě jednou, přijďte prosím v co největším počtu 15.3.2024 v 19:00 do školní jídelny na staré budově ZŠ Albrechtická a zapojte se do vedení oddílu.

Děkujeme!

David Boháč